Z důvodu zrušení výběru dobírek u přepravců tímto žádáme zákazníky, aby upřednostnili platbu převodem na náš bankovní účet. Děkujeme za pochopení

Podmínky ochrany osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, jejich zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy dle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR, jejíž smluvní stranou je subjekt údajů, nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na žádost tohoto subjektu údajů (např. zkontaktování kupujícího před uzavřením smlouvy) a nebudou jinak zveřejněny, poskytnuty třetí osobě apod. s výjimkou situace související s distribucí či platebním stykem týkajícího se objednaného zboží (sdělení jména a adresy dodání).

Projeví-li kupující souhlas s užitím jeho osobních údajů dle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR k marketingovým účelům prodávajícího (zejména k zasílání obchodních sdělení) zatržením příslušného okénka při závěrečném potvrzování objednávky označeného textem "Přihlásit se k odběru novinek (je mi nejméně 16 let)", je prodávající oprávněn osobní údaje kupujícího použít výhradně k jeho marketingovým účelům.

Projevením souhlasu kupujícího s užitím jeho osobních údajů k marketingovým účelům prodávajícího kupující rovněž potvrzuje, že je mu nejméně 16 let.

Osobní údaje kupujícího budou u prodávajícího uloženy nejdéle po dobu 5 let od uzavření kupní smlouvy nebo po dobu jejich využívání k marketingovým účelům prodávajícího, dal-li s tímto využitím kupující souhlas.

Kupující má právo svůj souhlas kdykoli odvolat a být zapomenut. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním. Odvolání souhlasu je možné provést elektronicky na internetové adrese uvedené v potvrzovacím e-mailu, popř. e-mailem s odvoláním souhlasu zaslaným na adresu info@mtcar.cz .

Kupující smí požadovat od prodávajícího přístup k osobním údajům týkajícím se kupujícího, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení jejich zpracování, a vznést námitku proti zpracování, jakož i práva na přenositelnost údajů.

Kupující je oprávněn podat stížnost u dozorového orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Osobní údaje zpracovávané prodávajícím pocházejí výlučně přímo od kupujících a jejich zpracování je prováděno automatizovaně bez dalšího profilování, ledaže se jedná o kupující souhlasící s použitím osobních údajů k marketingovým účelům prodávajícího, jejich kontakty (adresy, jména, příjmení, e-mailové adresy) jsou vedeny odděleně.

Prodávající postupuje tak, aby subjekt údajů neutrpěl újmu na svých právech, zejména na právu na zachování lidské důstojnosti, a také dbá na ochranu před neoprávněným zasahováním do soukromého a osobního života subjektu údajů. Osobní údaje, které jsou poskytnuty dobrovolně kupujícím prodávajícímu za účelem splnění objednávky a marketingových akcí prodávajícího, jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnými zákonou legislativou České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném a účinném znění a od 25.5.2018 v souladu s GDPR.

Osobní údaje shromažďuje prodávající, kterým je společnost:

Tomáš Studený

Olešná 39,393 01 Pelhřimov

IČ:01196782

email: info@mtcar.cz

Souhlas/potvrzení o ochraně osobních údajů kupujícím dává odesláním objednávky.